Waarde toevoegen aan elke dag.

Dat is onze doelstelling! Afspraak maken?

Onze diensten

Wat doen wij?

Over ons

Wie zijn wij?

Elysee Accountants is een professionele organisatie van accountants en fiscalisten. We richten ons op nationale en internationale opdrachtgevers binnen het MKB. Onze organisatie is ontstaan in 2005 vanuit de gedachte dat financiƫle dienstverlening geen product is maar van toegevoegde waarde moet zijn om uw organisatie aan te sturen en succesvol te laten zijn. Dat laatste is wat ons bezighoudt. Het bepaalt ons denken en doen.

Ons doel is ruimte te creƫren voor groei. Kansen bieden die zakelijke en individuele doelstellingen verenigen. Samenwerken, elkaar inspireren, energie halen uit persoonlijke overwinningen en energie steken in persoonlijke relaties. Daarin ligt het bestaansrecht van Elysee. Die dingen doen waar je geluk en voldoening uithaalt en die leiden tot aanstekelijk goede prestaties.

Wij veranderen accountancy van een dienst naar een beleving. Dit realiseren we onder andere door het traditionele productiveitsdenken achter ons te laten en daardoor niet te meten hoeveel uur er gemaakt wordt maar hoeveel klantcontact er geweest is.

Ontmoet ons team

Kunnen wij u ontzorgen?

Afspraak maken?