Elkaar inspireren

Elysee Accountants is een professionele organisatie van accountants en fiscalisten. We richten ons op nationale en internationale opdrachtgevers binnen het MKB. Onze organisatie is ontstaan in 2005 vanuit de gedachte dat financiële dienstverlening geen product is maar van toegevoegde waarde moet zijn om uw organisatie aan te sturen en succesvol te laten zijn. Dat laatste is wat ons bezighoudt. Het bepaalt ons denken en doen.

Participeren in uw ondernemingswereld

Dat kan alleen als we direct naast u staan. En regelmatig participeren in uw ondernemingswereld en de keuzes die u hierin maakt. Wij vinden dit proces even boeiend als uitdagend. Het daagt ons uit actief uw markt te volgen en waar nodig doelgericht actie te ondernemen. We hebben plezier in de frequente interactie met onze opdrachtgevers en realiseren ons dat de kwaliteit van onze dienstverlening daarmee sterk persoonsgebonden is. Het voortdurend bewaken en verbeteren van die kwaliteit hebben we daarom tot een continu proces verheven.

Aanstekelijk goede prestaties

Ons doel is ruimte te creëren voor groei. Kansen bieden die zakelijke en individuele doelstellingen verenigen. Samenwerken, elkaar inspireren, energie halen uit persoonlijke overwinningen en energie steken in persoonlijke relaties. Daarin ligt het bestaansrecht van Elysee. Die dingen doen waar je geluk en voldoening uithaalt en die leiden tot aanstekelijk goede prestaties.

Wij veranderen accountancy van een dienst naar een beleving. Dit realiseren we onder andere door het traditionele productiveitsdenken achter ons te laten en daardoor niet te meten hoeveel uur er gemaakt wordt maar hoeveel klantcontact er geweest is.

Ons team

Alco van de Bree AA RV Eigenaar
Wieke Kaizer-ter Berg AA Partner
Jeanet v/d Meent-van Ginkel Salarisadministrateur
Henk van Zijtveld AA Accountant
Niels van den Brink Relatiemanager
Marianne Hovestad Administrateur
Richard Wisman Relatiemanager
Mirella Koymans Officemanager
Winanda van den Brink-Hensen AA Accountant vaktechniek
Patrick Boeters Fiscalist
Stefan Matel Relatiemanager
Ibrahim Dag Relatiemanager
Christiaan Weiland Junior relatiemanager
Lisa van de Weerdhof Junior salarisadministrateur
Mandy van Ginkel Officemanager
Daniël van Surksum Junior advisor
Kor Post Junior relatiemanager
Laurens Frenaij Junior relatiemanager

Werken bij Elysee

Werken bij Elysee staat gelijk aan een combinatie van vrijheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid in en heel leuke en leerzame werkomgeving! Jouw aanstaande collega’s typeren onze bedrijfscultuur als professioneel, informeel, open en ambitieus. Wij houden ervan om successen met elkaar te vieren en vinden het belangrijk om met het team te ontspannen tijdens een etentje of een borrel. Kom jij ons team versterken?