Charity 

Stichting  4 life

Elysee is al vele jaren zeer nauw betrokken bij Stichting 4 Life (www.sieraden4life.nl) te Mijdrecht, een kleinschalige ontwikkelingsorganisatie die eenoudergezinnen in Kenia ondersteunt. Gezinnen waarin een vader ontbreekt. De gezinnen waar Stichting 4 Life zich op richt, behoren tot de allerarmsten (maandinkomen tot € 20,-). Het zijn gezinnen waarbij alles draait om overleven.

In de beginjaren van de stichting heeft Alco van de Bree als bestuurslid mede vorm gegeven aan de opzet van de Stichting en projecten in Kibera, de sloppenwijk van Nairobi. Momenteel is Alco nog altijd nauw betrokken en is Elysee sponsor van de Stichting en sommige individuele projecten. Zo heeft Elysee in 2013 samen met een businesspartner de bouw van een nieuwe lagere school voor bijna 300 leerlingen in Kibera voor haar rekening genomen en draagt zij samen met trouwe vrienden de jaarlijkse kosten hier nog steeds van.

Work hard play hard!

Kom ook leuker werken bij Elysee!

Wij verrassen onze medewerkers structureel met ‘Champs Elysee’: een energiek jaarprogramma waarin we unieke experiences met elkaar delen en op structurele wijze beleving toevoegen aan onze dagelijkse werkomgeving.

Luister onze podcast met Michael Pilarczyk over 15 jaar Elysee

Kom alles te weten over onze bijzondere werkcultuur, ons team, de unieke aanpak en bekende klanten waarvoor we mogen werken.