Werken bij Elysee 

Kom jij ons team versterken?

Werken bij Elysee staat gelijk aan een combinatie van vrijheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid in een hele leuke en leerzame werkomgeving! Jouw aanstaande collega’s typeren onze bedrijfscultuur als professioneel, informeel, open en ambitieus. Wij houden ervan om successen met elkaar te vieren en vinden het belangrijk om met het team te ontspannen tijdens een etentje of een borrel.

Dit is Elysee en zo is het om te werken bij ons 

Luister hieronder naar de podcast over 15 jaar Elysee.

Video afspelen

Accountant audit AA/RA

24-40 uur
Veenendaal
Wij zijn op zoek naar een Accountant audit AA/RA. Elysee werkt voor mooie MKB+ bedrijven in verschillende branches.

Assistent-Accountant / Boekhouder

24-40 uur
Veenendaal
Wij zijn op zoek naar een Assistent-accountant / boekhouder om onze klanten te voorzien van up-to-date stuurinformatie in Visionplanner. Elysee werkt voor mooie MKB bedrijven in verschillende branches.

Accountant AA

32-40 uur
Veenendaal
Wij zijn op zoek naar een Accountant voor de samenstelpraktijk voor de groei van onze klantenportefeuille. Elysee werkt voor mooie MKB bedrijven in verschillende branches.

Assistent Accountant controlepraktijk

24-40 uur
Veenendaal
Wij zijn op zoek naar een assistent accountant voor de controlepraktijk. Elysee werkt voor mooie MKB+ bedrijven in verschillende branches.

Assistent Accountant/Relatiemanager

32 uur
Veenendaal
Wij zijn op zoek naar een assistent accountant / relatiemanager voor de samenstelpraktijk. Elysee werkt voor mooie MKB bedrijven in verschillende branches.