Werken bij Elysee 

Kom jij ons team versterken?

Werken bij Elysee staat gelijk aan een combinatie van vrijheid, flexibiliteit en verantwoordelijkheid in en heel leuke en leerzame werkomgeving! Jouw aanstaande collega’s typeren onze bedrijfscultuur als professioneel, informeel, open en ambitieus. Wij houden ervan om successen met elkaar te vieren en vinden het belangrijk om met het team te ontspannen tijdens een etentje of een borrel.

Dit is Elysee en zo is het om te werken bij ons 

Luister hieronder naar de podcast over 15 jaar Elysee.

Video afspelen

Accountant AA

24-32 uur
Veenendaal
Ben je goed in je vak en hecht je veel waarde aan gezonde uitdagingen binnen een goede work-life balance en hou je ervan om in een superteam te performen? Dan hebben wij mogelijk voor jou de nieuwe uitdaging!

Assistent Accountant controlepraktijk Fulltime

32-40 uur
Veenendaal
De Elysee Groep is een professionele organisatie van accountants, Corporate Finance adviseurs en fiscalisten. We richten ons op nationale en internationale opdrachtgevers binnen het MKB en ons werkgebied spreidt zich dan ook over heel Nederland uit.

Assistent Accountant/ Relatiemanager

32 uur
Veenendaal
Ons team bestaat uit gedreven accountants, corporate finance adviseurs en fiscalisten die vol­­ledig vanuit een teamgedachte dagelijks bezig zijn om het beste eruit te halen voor onze cliënten. Work-life balance, waarde toevoegen en humor zijn daarbij onze sleutelwoorden. Wij richten ons op nationale en internationale opdrachtgevers binnen het MKB en ons werkgebied spreidt zich over heel Nederland uit.