Podcasts & media 

Video afspelen
Podcast

15 jaar Elysee

Podcast over 15 jaar Elysee.
Video afspelen
Podcast

Succesvol ondernemen

In deze podcast een gesprek met Michael Pilarczyk. Over succesvol ondernemen en hoe je waarde toevoegt aan je bedrijf. We praten over groei, bedrijfsovernames en we vertellen uitgebreid over het proces van de verkoop van de Pilarczyk Media Groep aan de Telegraaf. Alco waardeert bedrijven, regelt financieringen en begeleidt ondernemers bij het aan- en verkopen van ondernemingen.
Video afspelen
Podcast

Ondernemen in crisistijden

Corona zorgt voor economische chaos en voor grote financiële problemen. En de financiële problemen van overheden en banken waren al astronomisch. Dus? Hoe staan we ervoor? En wat betekent de huidige tijd voor ondernemers zoals jij en ik? Zijn er ook kansen? Wat kunnen we doen? In deze podcast praat ik met Michael Pilarczyk over al deze zaken en over lokaal produceren van voedsel, creatief zijn in crisistijd.
Video afspelen
Podcast

The Next Step!

The Next Step is een online programma voor startende ondernemers, bestaande uit zes modules met videolessen, praktische templates en exclusieve livestreams waarin je leert hoe je een ijzersterk fundament voor jouw onderneming creëert! Alco levert een bijdrage aan het programma door praktische adviezen en start up lessen en valkuilen te benoemen.

Wil je meer weten? Plan een afspraak!

Gewoon geen gebrek meer aan service of gedoe, maar vanuit teamverband samen alle vraagstukken op orde krijgen en daarbij ook altijd voldoen aan wet- en regelgeving, door de zekerheid van onze AFM-licentie. Dit is bij Elysee ook richting geven aan jouw succes.

Work hard play hard!

Kom ook leuker werken bij Elysee!

Wij verrassen onze medewerkers structureel met ‘Champs Elysee’: een energiek jaarprogramma waarin we unieke experiences met elkaar delen en op structurele wijze beleving toevoegen aan onze dagelijkse werkomgeving.

Luister onze podcast met Michael Pilarczyk over 15 jaar Elysee

Kom alles te weten over onze bijzondere werkcultuur, ons team, de unieke aanpak en bekende klanten waarvoor we mogen werken.