Work hard play hard!

Elysee staat voor beleving en excellente dienstverlening. We ontzorgen onze klanten en leveren continue kwaliteit. Dat kan alleen als je team uit winnaars bestaat.

De balans tussen de dagelijkse werkdruk, deadlines, inhoudelijke en uitdagende opdrachten en aan de andere kant voldoende vrijheid, inspiratie en vooral plezier met elkaar, is een belangrijke pijler in het werken bij Elysee.

We verrassen onze medewerkers daarom structureel met ‘Champs Elysee’: een energiek jaarprogramma waarin we unieke experiences met elkaar delen en op structurele wijze beleving toevoegen aan onze dagelijkse werkomgeving


Zo wordt werken bij Elysee nóg leuker! 

Dagelijks, wekelijks

Iedere keer weer

Het Champs Elysee programma kent unieke eenmalige belevenissen, maar ook leuke activiteiten en extraatjes die elke keer weer terugkomen. Geniet van een gezonde smoothie, onze VrijMiBo met BBQ, of een ‘sweet treat’ en train het er allemaal weer af bij een bootcampsessie met onze Spotify playlist op de achtergrond.

Champs Elysee
programma 2024/2025

29 augustus 2024

Concours de saveur

The rally for those with exceptional taste

‘Saveur’ is het Franse woord voor smaak. Voeg daar unieke auto’s aan toe en je hebt ‘Concours de Saveur’. Op 29 augustus zal Elysee weer partner zijn van de Concours de Saveur rally. Er is weer een prachtige route uitgestippeld door midden Nederland met bijzondere start, lunch en diner locaties. Een aantal van onze relaties zullen voor deze exclusieve rally uitgenodigd worden en tevens kunnen enkele managers van wie klanten meerijden aanhaken bij het afsluitende diner. Een prachtige mogelijkheid voor relatiebinding. 

28 en 29 september 2024

Teamweekend

Champs Elysee

Het laatste weekend van september staat in het teken van het Champs Elysee teamweekend. Dit jaar zullen we daarvoor afreizen naar Dordrecht en Breda. 

Het belooft een weekend te worden met teambuildingsactiviteiten, lekker eten en drinken en het bekijken van een bijzonder stukje in Nederland. 

Als we zondagavond weer thuiskomen, hopen we herinneringen voor het leven gemaakt te hebben. 

oktober 2024

Stichting Utrecht landschap

Middag boswachter helpen

Elysee is dit jaar vriend en sponsor geworden van Stichting Utrecht Landschap. Deze stichting zet zich in voor het beheer en behoud van de prachtige natuurgebieden die de provincie rijk is. Om niet alleen onze hulp middels een geldelijke bijdrage aan te bieden, gaan we in oktober ons ook maatschappelijk nuttig maken door samen met de boswachter een middag te gaan helpen bij het onderhoud van het landschap. Het belooft een loodzware maar boeiende middag te worden, die afgesloten wordt met bier en bitterballen, nadat we uiteraard eerst onze zwarte handen gewassen hebben.

November 2024

Champs mannen en vrouwen uitje

Op pad gaan met elkaar

Het is tijd voor de lancering van het Champs mannen en vrouwen uitje. Op pad gaan met elkaar vinden we uiteraard wel leuk maar zonder het andere geslacht erbij is toch altijd net iets leuker ;-). In Brighton hebben we hier al eens van kunnen proeven, maar nu wordt het dan toch echt officieel en willen we elkaar ook zeker niet meer tegenkomen! Alleen de verhalen mogen na afloop weer met elkaar gedeeld worden..

December 2024

Traditioneel kerstdiner

Besloten informeel en gezellig

Op donderdag 19 of vrijdag 20 december zullen we het jaar afsluiten met een traditioneel kerstdiner. De invulling hiervoor is nog niet helemaal bekend maar het kan maar zo weer zijn dat we dat dit jaar weer eens op kantoor met elkaar vieren. Besloten, informeel en vooral gezellig zoals we dit al eerder met elkaar beleefd hebben.

Februari 2025

Een kijkje in de keuken van...

The Brownie Box

In februari gaan we op bedrijfsbezoek bij The Brownie Box. Natascha to Nijenhuis heeft bij ons gewerkt als fiscalist en sloeg op een dag haar wetboek dicht met de mededeling dat ze er genoeg van had en graag Brownies wilde gaan maken. Het resultaat kennen we inmiddels bijna allemaal. Natascha begon klein met 6 orders per dag en bakt nu met haar team ruim 1 miljoen brownies per jaar. Vanzelfsprekend zullen we niet vertrekken met lege handen…

Maart 2025

Elysee familie event

Prijs jij je rijk?

In maart staat voor het eerst sinds jaren op velen verzoek weer eens een Elysee familie eventje gepland. We zullen samen met onze partners en kinderen afreizen naar een bowlingbaan om daar de strijd te gaan voeren voor de Elysee bowling trofee en de Champs Elysee bowling Koning en Koningin. Vanzelfsprekend zullen we zorgen voor het nodige vertier voor jong en oud, lekkere hapjes en na afloop met elkaar gourmetten!

April 2025

Champs Elysee theatherbezoek

A show to remember

In april gaan we met elkaar weer eens een beetje cultuur snuiven door met elkaar een avondje theater to plannen. We zullen gaan genieten van een show met humor of muziek en uiteraard gaan we voorafgaand met elkaar een pizza eten.

Juni 2025

Seizoensafsluiting

van het accountancyjaar

Aan het einde van de maand juni zullen we traditiegetrouw het accountancy jaar afsluiten met een gezellige seizoensafsluiting om jullie allemaal weer to bedanken voor het harde werken en de fantastische dienstverlening aan onze klanten. Het thema in de invulling hiervan blijft nog even een verrassing.

Al 15 jaar Elysee!
Luister de podcast.
Ontdek hoe het is om te werken bij Elysee.

Video afspelen

Volg ons op Instagram

Zijn dit jouw
toekomstige collega's?

Alco van de Bree

Accountant - Register Valuator
Twee regels tekst

Wieke Kaizer-ter Berg

Accountant

Stefan Matel

Corporate Finance adviseur

Jeanet van de Meent-van Ginkel

Payroll & HR adviseur

Henk van Zijtveld

Accountant

Patrick Boeters

Fiscalist

Diana van den Heuvel-van Vulpen

Accountant

Ibrahim Dag

Relatiemanager

Christiaan Weiland

Relatiemanager

Kor Post

Junior relatiemanager audit

Mitchell Folmer

Junior Relatiemanager

Jorieke Willems-Messelink

Office Manager

Niels van den Brink

Relatiemanager

Marianne Hovestad

Administrateur

Richard Wisman

Relatiemanager Audit

Jette van Vulpen

Junior relatiemanager

Juan van Wijngaarden

Junior corporate finance analist

Femke van den Berg

Junior Relatiemanager

Mandy van Ginkel

Office Manager

Helma van de Pol

Payroll & HR adviseur

Work hard play hard!

Kom ook leuker werken bij Elysee!

Wij verrassen onze medewerkers structureel met ‘Champs Elysee’: een energiek jaarprogramma waarin we unieke experiences met elkaar delen en op structurele wijze beleving toevoegen aan onze dagelijkse werkomgeving.