Verkoop aan Strategische partij

Fleet Support Groep

Fleet Support Groep is een onafhankelijke wagenparkspecialist. Daarnaast is Fleet Support Groep een voorloper op het gebied van zakelijke mobiliteit, onder andere met haar mobiliteitsplatform YOR24. Elysee Corporate Finance heeft de aandeelhouders van Fleet Support Groep bijgestaan bij de verkoop van alle aandelen aan strategische koper Autobinck Smart Mobility.

Verkoop aan strategische partij

Burgman - Assa Abloy

Burgman Security heeft 35 jaar lang een leidende rol gehad in de Benelux op het gebied van toegangscontrole, sleutelbeheer en slotsystemen in de horeca en andere branches. Elysee Corporate Finance heeft de succesvolle verkoop van de onderneming aan Assa Abloy Hospitality Paris, de wereldwijde markleider op het gebied van onder andere slotsystemen.

Valuation/herstructurering

Brouwer Transport

Elysee Corporate Finance heeft een waardering van de onderneming opgesteld en de onderneming begeleid om tot een succesvolle uitkoop van een aandeelhouder te komen.

Verkoop aan private equity investeerder

myBrand

myBrand is een SAP-dienstverlener met meer dan 200 werknemers. Elysee Corporate Finance heeft de aandeelhouders ondersteund en geadviseerd bij het volledige verkoopproces, wat heeft geleid tot een succesvolle transactie met De Hoge Dennen Capital.

Verkoop aan strategische partij

Vallei Personeel

Vallei Personeel is een zeer succesvol uitzendbureau in de regio Veenendaal/Ede. Elysee heeft het volledige proces omtrent de verkoop van deze onderneming begeleid. Dit heeft geleid tot een succesvolle transactie met de Luba Groep, een uitzendbureau et 50 jaar ervaring in het MKB-segment.

Valuation/Participatie

Barts

Barts is een toonaangevend fashion merk in de winter essentials. Elysee Corporate Finance heeft de huidige eigenaar bijgestaan bij de uitkoop van een mede aandeelhouder.

Management Buy Out

Van Duijnen Koffie

Elysee Corporate Finance is meermaals betrokken geweest bij aan- en verkooptransacties van verschillende bedrijfsonderdelen.

Profile Tyrecenter

Herstructurering/Management Buy-Out

Elysee Corporate Finance heeft een aandeelhouder van verschillende filialen van Profile Tyrecenter geadviseerd bij zijn succesvolle uitkoop uit het concern.

CP2 Fieldmarketing

Aankoop door private investeerder

CP2 Fieldmarketing is de toonaangevende partij in Nederland op het gebied van fieldmarketing. Elysee Corporate Finance heeft het volledige aankoopproces inclusief due diligence onderzoek uitgevoerd voor de investeerder. Dit heeft geleid tot een succesvolle transactie voor zowel koper als verkoper.

Verkoop aan strategische partij

Bolderman Excursiereizen

Bolderman is de leading excursiereizen specialist van Nederland. Elysee Corporate Finance heeft de succesvolle verkoop van de onderneming aan de Sundio groep begeleid.

Verkoop aan private equity investeerder

Hitec Power Protection

Elysee Corporate Finance is opgetreden als adviseur van het management bij de succesvolle verkoop van de onderneming aan Egeria.

Herstructurering/Debt financing

Loo van Eck

Loo van Eck is een innovatieve onderneming op het gebied van taal en communicatie. Binnen de onderneming bestond de wens om een 'slapende' aandeelhouder uit te kopen. Deze wens heeft door de diensten van Elysee Corporate Finance concreet vorm gekregen.

Verkoop aan strategische partij

Schipper Safestore

Elysee Corporate Finance heeft de aandeelhouder van de onderneming ondersteund en geadviseerd gedurende het volledige verkoopproces. Dit heeft geleid tot eeen verkoop van het gespecialiseerde opslagbedrijf aan een internationale strategische partij.

Valuation/Herstructurering

Brooklyn Ventures

Elysee Corporate Finance is opgetreden als adviseur voor alle aandeelhouders om de juridische herstructurering van deze investeringsmaatschappij vorm te geven.

Valuation

Gemeente Veenendaal

Elysee Corporate Finance heeft de gemeente Veenendaal geïnformeerd en geadviseerd in haar besluitvorming met betrekking tot economische waarde vraagstukken rondom energiebedrijf DEVO.

Management Buy Out

Axance

Axance is een toonaangevende projectinrichter. Elysee Corporate Finance is opgetreden als adviseur van het management bij het verkrijgen van een 50% aandelenbelang.

Valuation/Herstructurering

Deurloo

Elysee Corporate Finance heeft een waardering van de onderneming opgesteld, mede om de complexe splitsing van de onderneming te faciliteren.

Valuation

Hotel

Elysee Corporate Finance is opgetreden als deskundige/valuator om de bindende waardering van deze horeca-gelegenheid vorm te geven en conflicterende partijen te laten ontvlechten.

Herstructurering

Kulturhus de Breehoek

Gedurende enkele jaren is Elysee Corporate Finance leading geweest in de overgang van Stichting de Heijhorst naar Stichting de Breehoek. Een omvangrijke en complexe transactie.

Management Buy Out

EPST

Elysee Corporate Finance heeft de uitkoop van een van de aandeelhouders begeleid.

Valuation/Herstructurering

Fleet Support Groep

Elysee Corporate Finance heeft de uitkoop van verschillende aandeelhouders begeleid.

Management Buy In

Beco projectinrichting

Elysee Corporate Finance heeft de Management Buy In begeleid.

Management Buy In

Gelderblom

Elysee Corporate Finance heeft de Management Buy In begeleid.

Valuation/Herstructurering

Stroomt interactions

Elysee Corporate Finance heeft een waardering van de onderneming opgesteld, om zo tot een succesvolle herstructurering en uitkoop van aandeelhouders te komen.

Debt financing

The Wax Bar

Elysee Corporate Finance is betrokken geweest bij de opzet en uitrol van de succesvolle formule in Nederland en heeft tevens een investereerder gezocht voor de verdere uitrol.

Management Buy In i.c.m. private equity

Facta

Elysee Corporate Finance is opgetreden als adviseur van alle kopers.

Verkoop aan strategische partij

PMG TV

Elysee Corporate Finance heeft de verkoper begeleid bij het verkopen van 75% van zijn aandelen aan de Telegraaf Media Group.

Verkoop aan strategische partij

TMC Group

Adapte was een leading detacheerder in haar segement. Elysee Corporate Finance heeft de transactie van de verkoop van Adapté aan TMC succesvol begeleid.

Verkoop aan strategische partij

SAFE Ruimteverhuur

Elysee Corporate Finance heeft de verkoop van de onderneming aan een Oostenrijks beursfonds begeleid.

Verkoop aan strategische partij

Ilshin Europe

Ilshin was marktleider in Nederland op het gebied van ultra low fridges. Elysee Corporate Finance heeft het volledige verkoopproces van waardering tot en met de verkoop aan een Spaanse strategische partij begeleid.

Valuation/Participatie

Basalt Bouwadvies

Elysee Corporate Finance heeft een waardering opgesteld ten behoeve van verschillende werknemer participaties.

Valuation

LTP

Elysee Corporate Finance heeft de waardering opgesteld in het kader van een optieregeling.