Advisory 

Strategische advisering met multidisciplinaire teams.

Bij Elysee werken we samen in multidisciplinaire teams waardoor wij altijd de juiste specialist voor al jouw strategische vraagstukken beschikbaar hebben. Zo zijn we op alle mogelijke strategische scenario’s voorbereid. Nauw samenwerken, adviseren en pro-actief financiële stuurinformatie en marktontwikkelingen vertalen naar nieuwe inzichten. Dit is hoe we bij Elysee richting geven aan jouw succes.

Bindend advies, mediation

Bindend advies, mediation

De adviseurs van Elysee worden regelmatig ingeschakeld bij het professioneel oplossen van aandeelhoudersconflicten en/of echtscheidingen waarbij er sprake is van te verdelen ondernemersvermogen. Aan de hand van een door de jaren heen zorgvuldig ontwikkeld stappenplan weten we altijd weer tot passende oplossingen te komen voor betrokken partijen. Soms doen we deze werkzaamheden op verzoek van een rechtbank, maar bij voorkeur zijn we dat een stap voor en staan we partijen al in een eerder stadium bij om mee te denken in werkbare oplossingen.

Strategische adviesvraagstukken

Strategische adviesvraagstukken

Als ondernemer weet u dat het soms eenzaam is. Met wie kunt u vertrouwelijk sparren en deepdiven op strategische vraagstukken zoals het wel of niet doen van een grote investering, personeelsparticipaties, SAR regelingen, een overname, verkoop of andere strategische vraagstukken. Dit is waar wij goed in zijn en ook binnen ons accountantsteam veel ruimte voor maken. Niet alleen kijken naar de cijfers maar vooral strategisch meedenken en samen met onze relaties tot goed overwogen keuzen komen.

Wil je meer weten? Plan een afspraak!

Elysee heeft aandacht voor de mens. Wat is nou echt belangrijk? Waar lig jij wakker van? Daarnaast hebben we aandacht voor de kleine dingen. Geen algemene communicatie, maar altijd op de persoon.

Wil je meer weten? Plan een afspraak!

Gewoon geen gebrek meer aan service of gedoe, maar vanuit teamverband samen alle vraagstukken op orde krijgen en daarbij ook altijd voldoen aan wet- en regelgeving, door de zekerheid van onze AFM-licentie. Dit is bij Elysee ook richting geven aan jouw succes.

Work hard play hard!

Kom ook leuker werken bij Elysee!

Wij verrassen onze medewerkers structureel met ‘Champs Elysee’: een energiek jaarprogramma waarin we unieke experiences met elkaar delen en op structurele wijze beleving toevoegen aan onze dagelijkse werkomgeving.

Luister onze podcast met Michael Pilarczyk over 15 jaar Elysee

Kom alles te weten over onze bijzondere werkcultuur, ons team, de unieke aanpak en bekende klanten waarvoor we mogen werken.